ECON – scheidingswanden

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar.

 
 

MUTE SCREEN – scheidingswanden

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch und Amerikanisches Englisch verfügbar.

 
 

Akoestische panelen

Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt het comfort en de productiviteit en vermindert afleiding en stress. DUTCHCREEN heeft een serie akoestische panelen ontwikkeld die bijzonder veelzijdig is toe te passen in iedere ruimte door een brede keuze aan afmetingen en plaatsingsmogelijkheden. Topkwaliteit panelen van Nederlands fabrikaat voor een hele scherpe prijs en uiteraard te combineren met het assortiment aan scheidingswanden.
 
 

Scheidingswanden

Flexibiliteit in de ruimste zin van het woord. Met onze scheidingswanden deel je in een handomdraai een ruimte in zoals jij het wilt. Bijvoorbeeld het afschermen van een spreekhoek, het creëren van privacy of het verbeteren van de akoestiek in een drukke ruimte. En dat voor een prijs die je niet verwacht.
 
 

SENA – plantenbakken

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch und Amerikanisches Englisch verfügbar.

DUURZAAMHEID

We zijn er trots op dat we keuzes maken waarbij eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting een belangrijke rol spelen.

MAATWERK

Maatwerk is onze standaard. Met dezelfde levertijd en scherpe prijs bieden wij een oplossing op maat.

ELEKTRIFICATIE

De MUTE SCREEN elektrificatie unit wordt direct onder de wand gemonteerd en is standaard voorzien van acht stopcontacten en ruimte voor overtollige snoeren.