Akoestische oplossing: Waar kunnen ze jou helpen?

Kantooromgeving: Verhoog de productiviteit

Kantooromgevingen zijn vaak druk en luidruchtig waardoor de concentratie en productiviteit van werknemers afneemt. De akoestische oplossingen van dUTCHCREEN verminderen de geluidsoverlast en creëren tevens visuele rust. Dit leidt tot een plezierige een werkomgeving en tot een verhoging van de productiviteit van jouw medewerkers. Tel uit je winst!

Onderwijs: Optimaliseer leeromgevingen

Als er ergens geluiddemping nodig is dan is het op scholen. Een verbeterde akoestiek zorgt voor een betere verstaanbaarheid in klaslokalen. Hiervan profiteren studenten èn docenten. Een docent die zich zonder stemverheffing verstaanbaar kan maken werkt veel prettiger.

De zorg: Verbeter patiëntenzorg

In de zorg speelt akoestiek een cruciale rol. Rustige en stressvrije omgevingen zijn van vitaal belang voor patiënten en zorgverleners. Op deze manier zorgen geluiddempende producten voor de bevordering van comfort en dus herstel van de patiënt en een betere werkomgeving voor de zorgverlener.

Horeca: Creëer sfeer en comfort

Hotels, restaurants en cafés willen maar één ding, de gasten een aangename ervaring bieden. Natuurlijk moet het eten en de bediening uitstekend zijn maar ook een goede akoestiek draagt bij aan de klantervaring. Een ontspannen sfeer zorgt voor tevreden en terugkerende klanten die maximaal van hun maaltijd of drankje kunnen genieten.

Thuis: Een rustgevende (werk)omgeving

Akoestiek is niet beperkt tot de werkplek, aangezien veel mensen tegenwoordig ook werk mee naar huis nemen. Op deze manier kunnen akoestische panelen een decoratieve en functionele werking hebben op het thuiskantoor, of op andere plekken in huis. Zo zal een rustgevende sfeer gecreëerd worden, waar je kunt genieten van je vrije tijd of geconcentreerd kan werken.

Wand- en plafondpanelen akoestisch

Entertainment en Cultuur: Verbeter de ervaring

In theater, bioscopen en culturele centra zorgen akoestische oplossingen voor een betere geluidskwaliteit. Hierdoor wordt de beleving van het publiek en de uitvoerenden verbeterd en wordt dit een onvergetelijke ervaring!

Sporten: Verminder lawaai

Naast bloed, zweet en tranen komt er bij sporten ook nodige geluid vrij. Demping van dit geluid verbetert de sportervaring van de andere sporters en van de toeschouwers. Een luidrugtige sportstudio nodigt niet uit om langer of vaker te trainen. Ook hier is een goede akoestiek van vitaal belang.

 

Voor advies of vragen over de juiste akoestische oplossing voor jouw situatie, neem dan gerust contact op met ons team. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte omgeving, waar je je ook bevindt.

Contactgegevens

  • Rucphensebaan 25
  • 4706 PH Roosendaal
  • info@dutchcreen.com
  • +31 (0) 165 529 339
  • KVK: 51304791
  • BTW: NL 823206130B01

Meer weten over onze producten?