Meer dan
een product.

Kwaliteit en enthousiasme.

Kwaliteit gaat verder dan alleen ons product. Vanaf de oprichting van dUTCHCREEN zijn onze doelstellingen ongewijzigd; het produceren van een kwalitatief hoogstaand product, eerlijk en transparant zaken doen, social impact maken en plezierig samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers.

 

Ondersteuning

Vragen over akoestiek in een ruimte? Wil je advies van onze adviseur of een onafhankelijk akoesticus? Ben je bezig met een tender of klantofferte? Wij bieden je gratis en vrijblijvend onze offertehulp aan.

Samples

Weet je nog niet zeker welke kleur of type stof het beste past bij jouw ontwerp? Maak gebruik van onze sample-box of vraag onze stofstalen aan. Dit zorgt voor de beste keuze in jouw ontwerp.

Duurzaamheid

Continu verduurzamen zit in onze genen. Lokaal inkopen, geryclede materialen verwerken, afval hergebruiken, energieverbruik verminderen en wàt we gebruiken komt van onze ruim 300 zonnepanelen.

Snelle levering

Dankzij ruim 70 kleuren en stofsoorten op voorraad leveren wij onze wanden, tot 20 stuks, binnen twee weken uit. Middels Dropshipment leveren we op het door jouw aangewezen adres.

Duurzame toepassing op de werkplek.

Volop keuze in duurzame oplossingen. De SENA-plantenbakken en de ECON- scheidingswanden bestaan voor 97% uit gerecyclede materialen en met de juiste stofkeuze zelfs voor 100%. Onze MUTE-screens bestaan voor de helft uit gerecyclede materialen en voor de andere helft uit FSC-product. Dit alles zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Uitgevoerd door vakmensen met oog voor detail en duurzaamheid.

#Made in Holland

Vakmensen in huis.

Team dUTCHCREEN is een groep enthousiaste vakmensen die hout bewerken, stikken, stofferen, inpakken en nog veel meer. Met oog voor detail en voor elkaar. Alleen de beste producten leveren tevreden klanten op, vandaar dat we dagelijks bezig zijn onszelf en ons proces te verbeteren.

#service

Wij staan voor je klaar.

Bij dUTCHCREEN staan we open voor jouw vragen en wensen. Ouderwetse service ontbreekt vanzelfsprekend niet. Neem gerust contact met ons op voor informatie over onze producten en ons mooie bedrijf.

#Toen & nu

Ons verleden en onze toekomst.

Vanaf het allereerste begin in 2006 had Frans Suijkerbuijk voor ogen om een kwaliteitsproduct in de markt te zetten waarbij de maatschappelijke betrokkenheid een prominente rol zou spelen.

Contactgegevens

  • Rucphensebaan 25
  • 4706 PH Roosendaal
  • info@dutchcreen.com
  • +31 (0) 165 529 339
  • KVK: 51304791
  • BTW: NL 823206130B01

Meer weten over onze producten?