Prints

dUTCHCREEN heeft ruim 70 stoffen en kleuren op voorraad waarmee onze producten binnen elke gewenste sfeer passen. Daarnaast kunnen we bijna alle stoffen bestellen en toepassen op onze producten. Wist je dat we ook fotoprints kunnen toepassen? Een plantenbak met een opvallende fotoprint verandert al snel in een opvallend object in de ruimte. Een MUTE-screen tussen een duo-werkplek met een plantenmotief of een mutepanel aan de muur met een gave strandafbeelding brengen je al gauw in andere sferen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een rustgevende plantenprint tot een boeiende krantencollage. Aan jou de keus.

Wanneer je graag een foto- of kunstprint of eigen ontwerp op een SENA-plantenbak of een MUTE-panel wil, is het belangrijk om op de juiste verhoudingen te letten. De verhouding van de afbeelding moet passen bij de verhouding van het product. Kleine aanpassingen zijn vaak eenvoudig te realiseren maar al te grote verandering van de verhoudingen zorgen voor vervorming van de afbeelding. Door middel van een preview kunnen we een impressie van het gewenste resultaat geven zodat onaangename verrassingen uitblijven.
Foto’s van internet en genomen met een telefoon hebben meestal onvoldoende kwaliteit om uitvergroot te kunnen worden met behoud van scherpte. Zorg dus voor een foto die gemaakt is met een goede camera.

Heb je interesse in een mooie afbeelding op ons product? Neem contact met ons op en we helpen je graag met de beste keuze.

prints

prints dUTCHCREEN

prints personalisatie

Contactgegevens

  • Rucphensebaan 25
  • 4706 PH Roosendaal
  • info@dutchcreen.com
  • +31 (0) 165 529 339
  • KVK: 51304791
  • BTW: NL 823206130B01

Meer weten over onze producten?