SENA plantenbak

De SENA akoestische plantenbak is een veelgevraagd product maar zeker ook een effectief en mooi object. De planten staan in gerecyclede kunststof bloembakken die verzonken zijn in de SENA en vakkundig afgewerkt met een metalen kraag. De SENA- plantenbak is opgebouwd uit tweede leven bureaubladen en uitgerust met gerecyclede bloemenbakken. Bij het toepassen van gerecyclede meubelstoffen bestaat de SENA-plantenbak geheel uit gerecyclede materialen. Kortom de SENA-plantenbak zorgt voor een verbeterde akoestiek en voor een gezondere luchtkwaliteit op de werkplek. En dat alles opgebouwd uit gerecyclede materalen. Mooier kunnen we het (bijna) niet maken.

SENA plantenbak

De SENA-plantenbak is verkrijgbaar in drie vaste maten. Naar wens uitgerust met een stalen onderstel voorzien van geremde wielen.
De metalen kraag aan de bovenzijde van de plantenbak kunnen we ook vervangen voor een gesloten metalen deksel. Hierdoor verandert de plantenbak in een oogwenk in een handige desk, roomdivider of dressoir. Wel vooraf de planten eruit halen hè 😉

SENA plantenbak uniek

SENA-plantenbakken zijn verkrijgbaar in alle kleuren uit onze voorraad, in alle stoffen van de meeste andere leveranciers maar ook verkrijgbaar in de door jou uitgekozen print.
Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met de SENA-plantenbak of SENA-desk. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met de juiste keuze.

SENA plantenbak op maat

Contactgegevens

  • Rucphensebaan 25
  • 4706 PH Roosendaal
  • info@dutchcreen.com
  • +31 (0) 165 529 339
  • KVK: 51304791
  • BTW: NL 823206130B01

Meer weten over onze producten?