Duurzaamheid

Duurzaamheid houdt ons al jaren bezig. Door steeds meer gebruik te gaan maken van de elektriciteit opgewekt wordt door de meer dan 300 zonnepanelen op ons dak draaien we nu bijna volledig op duurzaam opgewekte energie. Al het hout dat dUTCHCREEN gebruikt wordt volledig duurzaam geproduceerd. Dit hout wordt onder FSC-keurmerk ingekocht. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan meubelstoffen vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen of andere afvalmaterialen.

In 2022 heeft dUTCHCREEN de ECON-wand op de markt gezet. Een wand die voor 97% opgebouwd is uit hergebruikte materialen, en bij toepassing van gerecyclede stof zelfs voor 100%. Een robuuste wand voor een schappelijke prijs. En wist je dat als je kiest voor gerecyclede stof op onze SENA-plantenbakken je een product hebt dat voor 100% uit gerecyclede materialen is opgebouwd. Verbeter de wereld, koop een SENA-plantenbak. Wanneer je kiest voor een gerecyclede stof voor de bekleding van onze MUTE-screens heb je oog voor een duurzame wereld. Het complete scherm bestaat uit 50% gerecyclede materialen en 50% FSC-producten. Verbeter de wereld en begin bij de juiste keuze.

Binnen nu en 3 jaar wil dUTCHCREEN volledig duurzaam produceren. Dit houdt het volgende in:

– alle energie is duurzaam opgewekt
– alle materialen zijn duurzaam geproduceerd
– alle restmaterialen worden hergebruikt

Ambitieus? Klopt! Als je kwaliteit levert in je producten moet je ook een kwalitatief gezonde wereld doorgeven. Daar staan wij voor!

Contactgegevens

  • Rucphensebaan 25
  • 4706 PH Roosendaal
  • info@dutchcreen.com
  • +31 (0) 165 529 339
  • KVK: 51304791
  • BTW: NL 823206130B01

Meer weten over onze producten?